Nederlands

Thai Healing Alliance International (THAI) is een niet op winst gericht netwerk van professionals die nuad boran studeren en praktiseren, ook wel bekend als Thaise massage. THAI ondersteund studenten, Geregistreerde Thaise Therapeuten, leraren en scholen wereldwijd die met basale standaarden van studie praktijkvoeren.

Informatie over de organisatie en de voordelen die het lidmaatschap geeft, is in verschillende talen beschreven, echter het gebruik en de officiële registers en internet pagina`s zijn in het Engels. Kijkt alsjeblief op de pagina’s in verschillende talen op deze site, en wanneer je klaar bent om je bij THAI aan te sluiten, vul dan de aanvraag in het Engels in.

Hoe kun je lid worden van THAI

 

Basislid worden Als basislid sta je vermeld op de site, krijg je een lidmaatschapscertificaat, ontvang je de nieuwsbrief en krijg je toegang tot de internet bibliotheek.

 

Je kunt je als basislid aanmelden door te klikken op: Join THAI

 

Om lid te worden als geregistreerd Thai Therapist (RTT/Practitioner) bij THAI, moet je tenminste bij een door THAI erkende docent of school hebben gestudeerd, onafhankelijk van het aantal lesuren dat je hebt gevolgd. Geregistreerde Thai Therapeuten moeten daarnaast minimaal 220 uur officiële studie hebben voltooid plus nog aan een aantal andere voorwaarden hebben voldaan (zie hieronder). De lijst van THAI erkende docenten en scholen vind je op de THAI website en wordt regelmatig bijgewerkt. Voor een overzicht van deze lijst, klik hier:  Approved THAI Teachers.

 

LET OP: Om een Geregistreerd Thais Therapeut (RTT) te worden dien je een verzoek daartoe te downloaden waarna het via het online systeem op de Thaise website , samen met uw certificaten van studie. Een uitgebreide beschrijving van de eisen, inclusief de registratie wijze van het praktijk logboek kunnen op de web site pagina gevonden worden bij de “Join THAI” sectie op de site.

 

Voordelen voor leden

 

Wanneer je je aansluit bij THAI, dan word je door een professionele organisatie erkend die serieuze studenten, practici en leraren in de traditionele Thaise massage en de Thaise geneeskunsten erkent, aanbeveelt en onderschrijft. Het voordeel van houd in een leden certificaat, de title RTT (geregistreerd Thais Therapeut ), korting op studie en reizen in Thailand, een vermelding in de verwijsdienst voor klanten, uitwisseling van internet links met THAI om je praktijk te laten groeien en meer.

 

Daarbij hebben alle leden een speciale toegang tot de Leden Pagina op de THAI web site met de volgende inhoud :

  • Een map met achtergrond / studie-informatie voor alle
  • Een lijst van alle door THAI wereldwijd erkende leraren en scholen
  • Informatie over studeren en reizen in Thailand
  • THAI logo`s, intake en logboek formulieren voor professioneel gebruik
  • Nieuwszaken, speciale aanbiedingen en kortingen op gerelateerde producten en diensten en
  • Toegang tot de THAI Archieven, de snelst groeiende online bibliotheek, historische informatie en actueel onderzoek over traditionele Thaise massage en Thaise healing tradities.

 

Actieve leden laten hun lidmaatschap certificaat in hun praktijk zien en kunnen de logo van THAI gebruiken in hun drukwerk, promotiemateriaal en visitekaartje. Actieve leden worden aangemoedigd regionaal gesponcerde evenementen te bezoeken evenals de half jaarlijkse Internationale THAI Retraite & Conferentie waar workshops worden gegeven en ook presentaties en activiteiten over onderwerpen die een relatie hebben met de traditionele Thaise massage en Thaise heelkunst.

 

Ethische Code

De meest recente versie van de ethische code is hier: Ethische code in het Engels